dimarts, 31 de juliol del 2012

de vida de lombriz: Masa madre de Daniel Jordà en 4 fases.

Que la fracció digital de la vida moderna no només serveix per alimentar l'ego i l'exibicionisme és una de les veritats més palmaries que m'he anat trobant en aquests més de cinc anys de blog. Darrera altres blogs i entorns digitals he acabat trobant persones extraordinaries capaces de fer més lluent el camí dels que tenen al voltant 1.0 i 2.0.
No importa que els governants s'omplin divendres a divendres de fets on el que compta única i exclusivament són les xifres, jo afirmo que en realitat lo important són les persones.


Ahir justament em vaig tornar a trobar amb un d'aquests exemples meravellosos de creativitat, enginy i inventiva. La unió del mestre (i putu Xef) Daniel Jordà de Panes Creativos i una seva apasionada deixeble que porta més entusiasme a les venes que cent Pequeños Saltamontes dando cera puliendo cera.
Cristina Sánchez, membre del Comando Maresme, seguidora molt hardcore de Delafé y las Flores azules i per sort ...encara no blocaire perque sen's emportaria tota la clientela amb aquesta inventiva i energia!! Heh!

La masa mare en la fase 3... i la seva guardia sideral pretoriana...vigilant que no vingui en Darth Baker.

El mestre Jordà va posar en marxa l'experiment de guiar desde Facebook a tots aquells que volguéssin criar a casa la seva pròpia massa mare. Un pla en quatre fases d'amor i paciència on els petits detalls marquen la diferència.
La Cristina -que és mestre d'escola- ha decidit fer-ne un resum en estètica pissarra 1.0 i compartir-ho amb la resta que no hem pogut estar atents al dia a dia però que tenim molt d'interés en la 'recepta' de la masa mare...

"A l'estiu sempre sempre porto "vida de lombriz": no poso el despertador, no li faig cas al rellotge, entro, surto, cuso, a vegades cuino... a vegades no... la vida transcorre tranquil•la...
Però aquest estiu la meva "vida de lombriz" s'ha
vist feliçment ultratjada per el putu Chef Daniel Jorda i la seva proposta de fer massa mare a través del facebook.

Set dies intensos d'amassar, remenar, barrejar, aprendre, somriure, esperar, olorar, amassar, tastar,remenar, barrejar, esperar, sorprendre, riure, compartir, escoltar, llegir, fotografiar, de guerra amb Darth Baker, esperar, somriure...


Set dies que han fet que m’apassioni molt més més pel món del pa i tot gràcies al gran Chef Daniel Jorda i tots els seus entusiastes i seguidors que han fet la massa mare!"



Clicant a les imatges les podreu visualitzar amb més detall i nitidesa.



I no us penseu que no hi tinc un interés espuri en tot aixó: aquest blog va neixer també per a ser una mena de receptari personal i ara que no tinc temps de decidar-me a criar massa mare em va bé aquest fantàstic resum diagrama per a poder-ho fer quan la vida em doni tempoxigen.
Suposo que algun dia arribarà.



Aquí us ho deixo doncs, per a que ho pogueu consultar també vosaltres i en podeu treure el rendiment que es mereix tant l'esforç generòs de divulgació del mestre com l'alegria creativa de la deixeble. Sincerament, Daniel i Cristina... sou un EQUIPAZO. Una abraçada als dos.

4 comentaris:

mnemosine ha dit...

Ostres, sou els putos amos ! Quina passada mes ben explicada ! Jo no he pogut seguir l'experiment a Facebook (final de curs a la Uni i impossible fer vida de cuc) pero segur que aquest estiu m'hi poso.

Gracies als tres: en Daniel Jordà, la Cristina i l'Starbase per resumir-ho

Cristina Sánchez ha dit...

Això va començar gràcies a tu i la teva capacitat de liarla parda... i m'encanta! Moltes gràcies pel post, m'ha fet més "feliz que una lombriz" :D ¡Ole tu! ¡Ole tu!

Anònim ha dit...

Oiga, dos preguntas:

1.- Vale con una sola goma de pollo o hay que cambiar de goma de pollo en cada fase?

2.- Qué pasa si uno es vegano o no le gusta el pollo? Puede usar una goma de puerros?

starbase ha dit...

Lo que pasa es que hay mucho vegano al que le gusta tocar los huevos... heh!!

Por supuesto, se puede usar la goma del puerro pero siempre calculando la correspondiente proporción. 1 goma de pollo = 1 goma de puerro

:P